Nomad NBSO kirgizie

Nomad local guides Kirgistan.

Wij zijn er voor de avonturiers die Kirgizië willen onderzoeken en ontdekken, zowel voor de zakelijke markt als particuliere.

NBSO & Meer

Nomad

Een Kirgizische gids die ook Nederlands spreekt is heel wat anders dan een Nederlandse gids die ook Kirgizisch spreekt. Een tour aangeboden in Nederland is heel wat anders dan een tour aangeboden in Kirgizië. Toeristisch bezoek is heel wat anders dan zakelijk bezoek. Nomad is heel wat anders.

NBSO

Er is geen Nederlandse ambassade in Kirgizië. Nomad Local Guides is Netherlands Business Support Office. Wij bieden als NBSO praktische ondersteuning bij jouw zakelijke plannen in Kirgizië. Wanneer je wilt exporteren, een onderneming vestigen of als je op zoek bent naar marktinformatie of zakenpartners.

Tours

Wij arrangeren geen tours maar kennen wel de beste touroperators die vakanties volledig op maat en perfect afgestemd op jouw specifieke wensen kunnen verzorgen en  waar je niet hoeft aan te sluiten bij de rest van de groep. Wij ontzorgen je van alles zowel in de voorbereiding als tijdens jouw verblijf. 

Local

Wij kennen de mensen, de positieve maar ook de negatieve kanten van de cultuur, we weten de weg en spreken de taal. Wij kennen ook de instanties, de bureaucratie en weten ook de weg binnen de instanties. Als Netherlands Business Support Office spreken we ook de zakelijke taal in woord en geschrift. Wat je doel ook is wij ontzorgen je.

We weten niet waar we over een week of over een maand staan. We doen wat we willen zolang we willen en proberen altijd nieuwe ervaringen uit.

— Nomad Local Guides